Powered by Nuffnang

Tuesday, December 28, 2010

Cian anak MAMA....

Hmmm... untuk 2-3 hari ni, berkampunglah aku kat Hospital Pantai nie sebab Insyirah tengah malam tadi tiba-tiba je muntah....sampai 4 kali tu....the first two times vomitting tu keluarlah segala isi makanan malam tadi, the next muntah tu dah takde apa lagi dah keluar, lendir aje.... terus aku & hubby bawak gi Hospital....
setakat waktu aku menulis nie dah 3 kali dah dia muntah di Hospital nie....

cian anak mama.... dah lembik badan terpaksa on drip, at her age, dia tak menjerit nangis pun, she's so strong...




mama doakan Insyirah cepat sembuh yea... tak lama lagi nak mula sekolah, mesti dengar cakap doktor, makan ubat & mesti makan....



4 comments:

  1. Poor Insyirah... cepat sembuh ye. Waaahh dia tak nanges pun, Nim? Aku yg dah tua bangka pun dok menjerit masa nak kena drip. Bangga la ngan Insyirah... :D

    ReplyDelete
  2. Nice post! Really liked it, you gonna check this one
    October2017holidays

    web development
    Thanks

    ReplyDelete
  3. Nice post! Really liked it, you gonna check this one
    October2017holidays

    web development
    Thanks

    ReplyDelete